Lilleman briljerar

Idag var vi ett mindre gäng som fick oss ett gott skratt! 

Vi sitter i ett väntrum, Lilleman, farmor, en äldre dam, och jag själv. Plågad av bäckensmärtorna, sitter jag och "vaggar"/"gungar" från sida till sida på stolen.

Lilleman tittar på mig, drar en djup suck och konstaterar högt för sig själv: " Åh, vad jag är glad att jag INTE är en tjej!"

Omringad av oss fruntimer, kommer såklart frågan: "Jaha!? Varför då!?"

Lilleman nickar lite försiktigt åt mitt håll: "Jo, för jag slipper bära på en bäbis! Och jag kommer aldrig behöva föda en bäbis!"

Vi skrattade väldigt gott, vi damer. För på ett sätt så, ja, jag kan förstå att det kan kännas skönt att slippa.
Samtidigt som en graviditet är helt magisk. En magi som bara en kvinna har privilegiet att få uppleva, OM hon har tur! För åter igen, det är inte alla förunnat.

Jag är, trots att jag haft typ varenda graviditetskrämpa som finns, så OTROLIGT glad och tacksam för denna graviditet! 

Det är svårt, men jag har försökt, så gott jag kan och förmår, att få Hans att uppleva så mycket som möjligt av magin jag får uppleva. Varje lördag har jag högläst om vad som händer under den nya och kommande graviditetsveckan. Jag har visat all kärlek och uppskattning jag kan, för shit vad han kämpar och sliter! Inte en enda klagosång heller! Jag är Så glad och tacksam för denna fina man som står vid min sida! Han gör mig bättre, han gör mig hel.

Spridda skurar, i vanlig ordning. Men sammanfattat: skratt, tacksamhet och Glädje! 
Livet är ljuvligt!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0