10 dagar och orgelmagi

Idag är det 10 dagar kvar till BF. Jag börjar allt mera ställa mig in på att vi kommer att få vänta lite längre än så. 

Pyret hade en kompensationsdag igår. I förrgår var det ju ovanligt stilla och lugnt i magen, så till den milda grad att jag i halvt panik ringde BB.
Igår var det full fart där inne igen, mest hela dagen. Pyret hade bara kortare vilor, sedan var det som om Vättern-rundan pågick där inne i magen.

Gårdagen avslutade vi så fint med att gå på orgelkonsert i kyrkan. Under mina år i kyrkan så lärde jag känna Mila. 
Mila är en sällsynt begåvad organist. Så ska orgelpiporna blåsas ur ordentligt från damm, då är det Mila som ska spela! Det är helt magiskt vilka toner hon kan frambringa på detta monstruösa instrument, jag blir lika hänförd varje gång!
Kan ju även tillägga att det är nog ingen annan som frivilligt får mig att gå till kyrkan längre, efter allt som skedde där. Men, Milas musik kan jag inte avstå från. Den är magisk!
Igår spelade hon befintliga stycken från olika länder, det är fint, även om jag personligen föredrar hennes improvisationer, gärna i samarbete med sin make. De två kan skapa musikalisk magi! (I mina öron).
Otroligt fina personer! 

Idag blir det en tung dag.
Jag vaknade nämligen 00.40 och har inte lyckats somna om. Så jag har bara sovit i ca två timmar inatt. Det är otroligt mycket och många tankar nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0