20 dagar

Nedräkningen började vid 100 dagar. 80 dagar har passerat sedan dess. Åter igen ställer jag mig frågan, vars tar tiden vägen?


Jag blev så glad idag när Hans hann hem från arbetet och kunde följa mig till barnmorskan. Jag känner mig alltid lugnare och tryggare när han är vid min sida.
Allt såg bra ut.
Barnmorskan tyckte dock att mitt socker var lite högt, ända tills jag berättade att jag hade ätit lunch för knappt en timme sedan. Då fanns en förklaring och sockret förvandlades från lite högt till normalt.

Vi tittade på nålen som kommer att sättas i min hand vid förlossningen. Som en liten exponeringsövning
Och det var väldigt nyttigt för mig! För hade jag sett hela den där "mojjängen" när jag kommit in på BB hade jag Garanterat drabbats av panik, för den är ju GiGantisk i förhållande till det lilla som faktiskt sitter kvar i handen sedan.
Mycket bra. 
Det var även bra att Hans var med, för han hjälpte mina tankar att bibehållas något rationella. 
Hur rationellt det nu är att jämföra en sjukvårdspryl med en rymdfarkost från Star Wars. Men jaja, det blir nog bra tillslut.

20 dagar kvar. 
Det känns nära, samtidigt som det börjar kännas som om jag bara vill få det gjort. Få tillbaka friheten det innebär med en smärtfri kropp. Och visst, det kommer att ta en stund, men jag är Så sjukt peppad på fysisk aktivitet så det finns inte! 

Jag kan knappt fatta att vårt älskade barn snart är här!
Älskade älskade barn, som jag väntar och längtar efter dig! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0