4 dagar - "boa"

Samlingsordet för dagens aktiviteter i samband med att vara höggravid kallas i litteraturen att "boa".

Vi har tvättat och städat. Hans har slängt ut mattorna, dammsugit och skurat medans jag har städat toaletten och tvättat.
Därefter tog han med mig ut på en mysig lunk runt närmaste kvarteret, i friska luften och solskenet, oslagbart härligt! Det är ingen fart i promenaderna, men bara att få vistas ute och lufsa i 15-20 minuter är SÅ härligt, hand i hand med mannen som jag älskar så obeskrivligt mycket.

Imorgon kommer en mycket efterlängtad farmor hit och ska bo här fram tills Pyret kommit, och vi är hemma från BB. Det känns otroligt tryggt och skönt! Jag ser fram emot sällskapet, även om Jag själv inte är så rolig att umgås med just nu. Det blir en hel del vila varje dag, jag orkar helt enkelt inte hela dagen annars.

Just nu pratar vi en del om tankar och känslor inför förlossningen. Hans är otroligt omtänksam och mån om att jag känner mig lugn och trygg inför det som komma skall. Checkar av att jag är ok med överenskommelsen jag/vi gjorde runt sättandet av nålen, om jag har några andra tankar/önskemål som han i så fall ska framföra osv. Det är lättare att känna trygghet och förtroende på sin egen förmåga med en sådan trygg och stöttande make vid sin sida. Tänker att jag är lyckligt lottad! Det är nog ingen självklarhet för alla födande kvinnor, att ha den tryggheten i en partner.

Visst kan jag bli lite nervös ibland, men jag känner mig mest taggad. Go with the flow och var i Nuet, tänker jag mig kan vara en bra inställning. Vi tar det som det kommer, helt enkelt. ..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0