6 dagar - vi går in i vecka 40 med sol i sinne

Fredag!

Veckans klart bästa dag!

Fredag innebär allt som oftast en samlad familj, stundande helg, med mysiga morgnar där man får ligga och kramas en stund med sin älskade innan uppstigning. Man får äta frukost tillsammans och bara vara i Nuet, utan stress och planer.

Gårdagens slaskväder gick snabbt att tränga bort när solen bjöd på ljusning redan 07.30! Ett mystiskt orange ljus spred sig i trädtopparna och skimmrade mot björkarnas vita stammar.

Tänk, för 20 veckor sedan tänkte jag "Oj, redan halvvägs i graviditeten!".

Redan då förstod jag att detta inte skulle bli någon dans på rosor. Veckosluten (ons-fre) var brutala, jag hade så ont så jag grät. Grät mest av att jag kände mig klen, och för att jag inte förstod att foglossningar kunde drabba även mig. Jag som alltid bara bitit ihop och gjort det jag ska, hur ont jag än haft. Foglossningarna bjöd på en kraftig molande värk som aldrig gav sig. Alvedon hjälpte absolut Ingenting! Efter vecka 21 fick jag se mig som "besegrad". Sjukskrivning.

Nu sitter jag då här, med min älskade kula. Kulan har ränder, precis som en zebra. Tänker att min mage aldrig kommer bli sig lik, det gör mig lycklig. För mig har alltid den vackraste kvinnokroppen burit på barn. En stolt och omodifierad kropp.
Jag som trodde att det inte var mig förunnat, att få bära dessa kvinnliga spår. Tänk att det blev så ändå!?
Jag vet att jag inte kommer att sakna min "gamla" kropp. Däremot så saknar jag min fysik, mer än någonsin, och det sköna är att det kan jag göra något åt med enkla medel. Ska bli skönt att komma igång igen efter förlossningen och påföljande läkning.

Jag är tacksam och lycklig. Livet är himla fint!


Kommentarer
Postat av: EvaH

Så härligt Marion! Glad för din skull! <3

Svar: Tack, g.faster Eva! ♡ Kram!
Marion Selander fd. Nilsson

2017-01-28 @ 13:49:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0