Efter julen stök...

Usch, som jag har gruvat inför att plocka ner julen. Haha, egentligen började jag gruva mig redan när jag satte fram den.

Det är ju ca 1,5 månad sedan julen togs fram här hos oss. Hans, mitt hjärta, var fantastisk på att hjälpa mig med gardiner och dammsugning och allt. (Amnars hade jag väl aldrig blivit klar känns det som).

I söndags åkte julen ut. Julgranen klippte jag ner och bökade ut, nästan direkt efter nyår. Vi fick tag i en riktig barrare denna jul.


Men ja, nu är gardiner bytta, adventsljuset i alla fönster har åter fått lämna sin plats för vanliga fönster- och bordslampor. Ännu en gång fick jag massor med hjälp av min karl. 
Herregud så skönt det ska bli att få bli självständig igen! Känner mig helt handikappad så fort jag ska göra något själv. Det gör ont och tar massor med tid att böka på själv.

Bröllopsdagens morgon. Jag har precis gjort mig klar och ska bara klä på mig ytterkläderna för att möta den bittra kylan.

Just nu känner jag mig stor, tung, vätskefylld och otymplig. Glädjer mig åt att det inte är så länge kvar.


Men, det är blandade känslor. Det är ju samtidigt så himla mysigt att vakna och känna pyrets rörelser inuti magen.
Samtidigt är jag så sjukt nyfiken på vem det kan vara som växt till sig inom mig!? Ska bli så spännande att få träffa den lilla personen som Hans och jag har skapat!

Nu ska jag ligga och kura en stund. Mysa med pyret i magen.Lev å må!


Kommentarer
Postat av: Carolina

Men så FIN du är Marion! Det finns inget vackrare än gravidmagar! Ååååh, vad spännande för er! <3 Och tusen tack för din kommentar på bloggen - det värmer!

Svar: Tack så hemskt mycket Carolina! Ja visst är det mysigt med magen! All tillhörande vätska hade jag gärna sluppit, meen vatusan, den försvinner ju sedan...:-) Jag njuter mest.
Det är verkligen jättespännande, och jag längtar som bara den efter Pyret.

Det ska verkligen bli spännande att följa dig och detta nya "hittepå". Men du har ju både ambition, vilja och glädjen i det du tycker om att göra, bränslet för att lyckas. Så kör hårt!
Kram!
Marion Selander fd. Nilsson

2017-01-11 @ 19:59:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0