För sent...

Bernhard och jag har varit ute för att plocka hjortron kring Åsele idag. Gissa hur lagom förvånad jag blev när thailändarna hade hunnit före...

Skogsbilväg in och skogsbilväg ut...var det inte plockat rent så var det bara kart. 

Nalle hade lossat ett lass på en av alla vägarna.

En ynka liten skål med bedrövligt små hjortron lyckades vi dock skrapa ihop på en av myrarna som var så upptrampad så jag har aldrig sett något liknande!


Kom på ett ställe och fick syn på Massor av bär! Hurra, tänkte jag! Lyfte blicken och spanade ut över myren, och vad ser jag inte? Jo, även där hade dem hunnit före, för längre ut på myren var ett gäng thailändare. Vi vinkade glatt till varandra, och så åkte jag vidare. Känns ju uppkäftigt att "sno" en myrplätt mitt framför dem, så gör man ju bara inte. 
Shit vad dem gör det bra alltså, plocka bär hela dagarna! Sjukt strongt!

Han gör det bra, lille B, som glatt följer med på morsans alla upptåg!

Så vi gav upp efter tre timmars letande och en kurrande bäbismage.

Ammade Bernhard när vi kom hem och så började jag med middagen, korvstroganoff med ris fick det bli idag.
Imorgon blir det matjesill med potatis, gräddfil, gräslök och rödlök och Genebröd och mums!

Det är ju torsdag idag, Bernhards baddag. Ångrar inte för en sekund att jag anmält oss till babysim i Vilhelmina nu i höst, för han Älskar att bada! Ska bli kul att se vad han tycker om att bada i en stor bassäng jämfört med sin egen lilla balja.

Fick hem resultatet av cellprovtagningen idag, och allt såg normalt ut. Jag skulle egentligen ha lämnat cellprov för länge sedan, men har varit förhindrad varje gång, och korkat nog aldrig bokat en tid som passar istället. Så dumt! Jag vet (skäms), men nu är det äntligen gjort i alla fall.
Det jag vill ha sagt med att dela sådan privat information är att det är Viktigt! Lämna cellprov när du blir kallad, jag vet några som överlevt tack vare cellprovet! So just do it!

Det är alltid med en klump i magen jag öppnar kuvertet från landstinget när jag vet att jag lämnat cellprov. Även denna gång hade jag turen att få vara frisk! (Inget man ska ta som självklart!)


Så,
Lev å må!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0