Helg i Aronsjö

I helgen har Bernhard och jag varit i Aronsjö hos mina morföräldrar, Bernhards gammelmormor och gammelmorfar. Mormor hade önskemål om hjälp med trimning runt gården, i diken och sådant som kan vara lite knaggligt att trimma, så det har jag ägnat mig åt när lille B har sovit sina dagslurer ute i vagnen.

Hoppeli hopp hopp! Bus med gammelmormor i mitt flickrum där hemma.

Det känns så himla fint att Bernhard får vara med två av mina absolut käraste favoritpersoner! Jag älskar mina morföräldrar innerligt, de är alltid så snälla och kloka, och har alltid goda råd om jag efterfrågar sådana. (Dessutom bjuder mormor alltid på infernaliskt god mat!)


I fredags kväll tog vi en promenad ner till sjön, där mormor kokade kaffe. Vi satt där och jag kände en sådan lycka och harmoni. Lycka över att min älskade son får uppleva allt det fina dem har att ge i form av kärlek och klokhet.

Idag åkte vi hem igen, och möts av den finaste pappa och make man kan tänka sig. Bernhard blev så glad när han fick se pappa och kramas med honom igen. Mammahjärtat smälte, som så många gånger förr.

Helgen summeras med orden Lycka och Kärlek.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0