Ett dagsverk

Idag känns det som om jag har hunnit att göra massor! Visst är det lustigt, att vissa dagar rullar det på bra, men andra dagar kan det strula från det att man lyfter huvudet från kudden, tills man lägger huvudet på kudden igen?

Kärra sand...

Ifjol vår körde jag hem ett lass sand med "gamla Bettan" (143an). Vi trodde att vi skulle behöva mycket mer än vad vi verkligen behövde. Så det blev ett lass sand liggande på gården.

Tur i oturen att tidigare ägare av detta hus aldrig grävt igen krondiket efter att bredbandet grävdes in. Bara delen där gräsmattan är har varit återställd, men i slänten bakom huset har vi haft ett jädra djupt dike, dit har jag kärrat närmare 30 skottkärror med sand idag!
Nu är diket fyllt, och jag är lur på att köpa lite tryckat virke och bygga en sandlåda till barnen. Den lådan kommer i så fall att placeras strategiskt nära sandhögen, haha!

Mamma har tagit min riktiga snutte och tvättat den...tur att Tigern inte behövde tvättas också.

Efter sanden var skottad, vilket skedde under Bernhards mitt-i-dagen-lur, så ville han äta. Men det tar ju en liten stund att vakna till, så medans Bernhard låg kvar och myste i vagnen drog jag ut snabeldraken på en ragg.

Tvätten har blivit lite roligare sedan alla småkläder kom in i huset. Jag skulle Aldrig önska bort den extra tvätten som blir, utan jag känner en så oändlig tacksamhet! Tack tack tack! Tack för detta underbara barn 💗

Och så har Bernhard hjälpt mig att vattna i trädgården och häcken jag anlade slutet på förra veckan. Det har blåst ordentligt även idag, så lille B fick ha mössan på!

Vi har ju hunnit massor idag!

Just nu är jag sådär härligt mör i kroppen igen! Kände mig utvilad i morse när jag vaknade, men inför imorgon hoppas jag på bästa sortens värk - Träningsvärk! Att kärra sand är ganska tungt.

Nu har lille B somnat, och jag tänker även sluta mina blå för idag.

Lev å må!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0