Intensiva dagar

Det känns som att min hjärna har gått på högvarv de senaste dagarna och min högsta önskan just nu vore en skogskoja utan bekvämligheter, långt från civilisationen. Bernhard, myggorna och jag, haha.

Min lille spillevink som BUMS ska se världen upp-å-ner!

Det är så mycket som händer just nu här hemma med allt som maken dragit igång, och även om jag bara är med på ett hörn så får jag ju ta del av alla tankar och funderingar. Även mitt namn behövs här och där för att han ska kunna få igenom vissa saker och uppfylla sin stora dröm! Och ska mitt namn användas så vill jag ju även ha lite inblick. Men nog om det. Inget är helt klart ännu. Jag håller mina tummar och tår för att hans satsningar ska gå bra, såklart! Jag är stolt över hans mod! Heja dig min älskade make!

Bernhard smakar Nogger.

Den lille mannen i mitt liv är inne i en period av oroligare sömn igen. Alltså, tar det Aldrig slut!? När ska detta med sömnen börja stabilisera sig egentligen? Jag jublar alltid när han bara ammat 1-2 gånger ett par nätter, och inbillar mig att det Äntligen har vänt, men så kommer det ett skov igen med amning varannan till var tredje timme! Snaaaark! Smakupplevelser är tydligen jätteroligt!

Nu när Bernhard blivit över fyra månader så låter vi honom smaka på Allt som går att smaka på. Fruktsafter från olika frukter är något av en favorit. Mosad banan och yoghurt är också gott. Ja, än så länge gillar han allt han har fått smaka, fast allt är ju i små mängder, såklart! Det är ju inte så att han får äta, utan bara smaka! Slurp, så räcker det. 

Idag var första dagen på en halv evighet som det inte blåste storm och polarvindar vinande runt husknuten. Jag passade på att parkera mig i solstolen i tio minuter innan middagen. Det var så ljuvliga tio minuter!

Brukar kunna bli ett hiskeligt liv med dessa smurfar ibland, då är det oftast brottningsmatch med snutte-smurfen, haha!

Och så var det ju torsdag idag. Det är Bernhards baddag! Att båda är jätteroligt så länge man är lagom mätt och inte allt för trött. Att plaska runt i baljan är väldigt uppskattat av sonen, mamman brukar mest likna en dränkt katt, genomblöt med hårtesar hängande i plytet. Men det är Så himla roligt att se Bernhards glädje i vattnet!

Efter badet är det noggrann torkning och därefter massage med babyolja. Sedan på med pyjamas och mysa på filten på golvet inför läggdags.

Han växer så snabbt, mitt älskade barn. Han föredrar numera att stå i knäet när man håller i honom. Han snurrar och har sig, från rygg till mage, från mage till rygg, fram och tillbaka.

"Pratar" och har sig. Det låter för sött.
Igår kväll när vi hade lagt oss och bara en stund efter att han äntligen hade somnat så skrattade han i sömnen, det lät för bedårande!
Älskade son, vad jag älskar dig 💖

Nu ska jag sova. Är så sanslöst trött!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0