Lunch uppe på Offerhällan

En av Åseles Absolut vackraste platser är Offerhällan ute i byn Söråsele! Har man aldrig varit ut dit så kan jag Varmt rekommendera det som utflyktsmål!


Imorse efter frukost packade vi ihop hela familjen och åkte dit ut (typ två mil från tätorten). Hans bar ryggsäcken med lunchen, jag bar Bernhard i Babybjörnen fram på magen, och lilleman tog med sin knallpulverpistol.
Bernhard somnade på vägen upp, endast 900 meter från skogsbilvägen upp till toppen. Hans och jag hade kängor men hade nog klarat oss torrskodda även med en lite grövre lågsko. Det är så kopiöst torrt ute i naturen, så det gäller även att tänka sig noga för innan man tänder en brasa!

Efter några grillade korvar var vi mätta och nöjda. Solen sken och det fläktade precis lagom.

Ja, anledningen till fattigdomen på bilder är ju såklart sviter av mobilens resa i tvättmaskinen. Skärmen tänds och släcks hela tiden när skärmlåset gått in, så jag blir strömlös väldigt snabbt. Ni får hålla tillgodo med endast text ett tag.

En fin dag!
Hoppas verkligen att vår son kommer älska att vistas ute i naturen lika mycket som vi gör.
Jag njuter för fulla muggar av att kroppen samarbetar så fint med mig nu. Känner mig redan mycket starkare i bäckenet och kan nu göra både benböj och utfall OCH ta mig upp igen! Tjohoo! Balansen är också god, och att gå över stubbar och stenar längst en stig är inga bekymmer.

En underbar dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0