När tröttheten tar över

Alltså HerreGud så trött jag har varit idag! Bernhard sov så himla dåligt, vaknade och grät,  somnade ett kort slag, vaknade igen och grät. Huvva, natten till idag var Hemsk!


Detta med trötthet trodde, i alla fall jag, att jag hade Vida kunskaper om! Som yrkeschaufför så måste man ha god självkännedom om sin trötthet. Men, när man är TRÖTT, alltså på riktigt TRÖTT, då somnar man tydligen lite var som helst där det passar för stunden.
(Bernhard har även haft en grinig dag efter den griniga natten).
Idag har jag somnat när jag suttit och ammat, och medans Bernhard "pjollrade" på med sin Pingu speldosa på skötbordet, och jag, stödd med underarmarna på vardera sidan om honom och skulle snickisnacka lite, så somnade jag till en stund. Därefter gick jag och la oss i sängen, per Omgående! 
Med det sagt så är det väl föga förvånande att jag längtar till helg! Av någon anledning sover jag bättre på helgerna, förmodligen för varje det inte är några tider att passa, och därför slipper jag oroa mig för att försova mig. (Minns dock inte när jag försov mig sist, men det kan ha varit för två år sedan, min andra sommar som timmerkuska. Då arbetade jag bara nätter, men när kollegan gick på semester fick jag bilen för mig själv,  och ville därför ta mig iväg på morgonen, för att komma hem tidigare. Lättare sagt än gjort med ett års nattjobb i ryggen. Kom iväg tidigast kl 9 på morgonen!  Hahaha! Meeen, det var ju bara att göra timmarna och åka hem sedan. Ingen annan drabbades ju av mina sovmornar så...)

Nu ska jag göra tidig natt.
Känns som sömnkontot ligger på minus.
ZzzZzzzZzz


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0