-19 kilo

Under graviditeten gick jag upp ca 30 kilo. Jag har inte exakt koll på vad jag vägde när jag blev gravid, utan har gjort en uppskattning.

Dessutom äger jag ingen badrumsvåg, utan tycker att känslan av välmåendets vara eller icke vara säger mer än ett par siffror. Jag har Alltid varit tung, mycket tyngre än andra i min ålder och storlek, därför skiter jag i vågen. För mig är det viktigare att Känna att jag har ork och kondition, styrka att lyfta och dra vad helst jag vill osv. 

Men, såhär i gravidsammanhang så önskar jag att jag hade haft en våg. Därför passar jag alltid på att väga mig när jag kommer hem till mina morföräldrar.
Jag vet ju vad jag vägde som mest, dagar före förlossningen, så jag utgår från den vikten. 

Jag kan sakna magen Massor, men inte all smärta den bidrog till. Men, ut kom världens finaste Bernhard, som jag älskar så obeskrivligt mycket ♡

Så, sedan dess har det försvunnit 19 kilo, 11 kvar alltså. Det är ju fullt möjligt att uppnå innan Bernhard fyller ett år.

De första femton kilona försvann ju direkt, all vätska och så som kroppen la på sig under graviditeten. Så det är ju gött att se att promenaderna har önskad effekt. Snart ska jag börja införa lättare övningar för att stärka upp muskulaturen i bål- och bäckenparierna. 
En halvjobbig graviditet med foglossningar har satt sina spår.

Nä, nu ska lille B och jag sova.
God natt! 
(Vi myser hos Bernhards gammel-mor-föräldrar) ♡


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0