Bästa starten och en hel del amning

Solen skiner, fåglarna kvittrar och jag känner mig bönhörd! Det är vindstilla! Tjohoo! Gissa om jag tänker passa på att njuta!


Bernhard äter ju mer igen. Tillväxtperiod. Den stora skillnaden nu, mot när han var tre dygn och sedan tre veckor,  är att brösten verkar hålla denna gång. (Peppar peppar, tvi tvi tvi, knock on wood)
Tänk att det skulle ta hela 7-8 veckor innan brösten var "härdade", en riktig plåga. Det gör fortfarande ont just när han tar tag, men det är normalt sägs det. Det är väl inte föränn nu jag börjar tycka att det är mysigt att amma, för det har varit en sällsynt känsla tidigare. 
Jag kan nog även säga att jag förstår dem som ger upp och tar flaskan istället. Det har inte varit möjligt i vårt fall, mest för att jag har varit väldigt envis och VILL amma, men även för att Bernhard VÄGRAR ta flaska, nappar och tillslut vägrade han att amma med amningsskydden på också.
Självklart har vi prövat ett flertal olika sorter med olika former och storlekar och utföranden, men, jisses så arg han blir!

Jaja, nog om det. 
Vad tänker ni göra idag?
Min plan (om Bernhard vill sova) är att samla upp lövhögarna jag räfsade ihop igår, samt räfsa lite till. Men jag får väl se hur tillåtande min älskade son är.
Min plan är också att försöka ta mig ut på promenad med de andra mammorna. Onsdagar är nämligen "friskvård" för mammor, där man träffas utanför kommunhuset och sedan promenerar tillsammans. Bernhard har ju typiskt nog tappat vår rutin och vill helt plötsligt sova mycket tidigare på dagarna. Ja, vi får se hur det går. Men det vore kul.

Lev å må!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0