En riktig vinterdag!

Det är så otroligt vackert hemma i mitt underbara Åsele idag!

Jag har nyss varit ute och sovit ner Bernhard i vagnen, och det är som att hela själen jublar! Det syns tyvärr inte på bilderna, men träden är glittrande vita av rimfrost, solen strålar, himlen är klarblå, det är -4 grader just nu, och det knarrar sådär behagligt under skosulorna. 

Vårt hus ligger en bit in från gatan. Det är positivt. Enda nackdelen är att solen sällan lyser på framsidan, speciellt inte vintertid när den inte kliver upp så högt.
Ser ni så murrigt frostigt det är i enriset!?

Jag har eldat i kaminen hela förmiddagen. Fick nog lite väl mycket feeling av det härliga vädret, för nu är det nästan äckligt varmt här hemma, hehe. Måste ju värma upp muren vettja.

"Grinden" in till vardagsrummet.

Inser att jag måste beställa en grind att sätta upp in till vardagsrummet. Som tur är fungerar fortfarande en gammal pinnstol som jag kilar fast med barnvagnen. 

Bernhard har dock utvecklats sjukt snabbt på bara två veckor, från att ha ålat fram på magen, så kryper han, han kan resa sig och med vingliga steg gå med stöd av möbler och en del uppmuntran! 
Nu ska vi snart äta lunch.
Bernhard har vaknat och jag har hunnit bädda rent i sängen. Blogginläggen skapas och publiceras sällan i ett svep, jag skriver liksom lite då och då.

Lev å må.
Nu är det fullt upp fram till nästa sovstund.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0