Ettans växel, låg-split

Bernhard har hittat ettans växel, låg split. Hög spliten kommer väl i när han faktiskt börjar krypa. Men just nu hasar han fram på mage i en väldigt fart, och allt som ligger på golvet måste man såklart smaka på. Dammsugaren har aldrig gått så ofta som vad den gör nu. Hallen dammsugas flera gånger dagligen, så även köket, övriga huset en gång om dagen.

Dagarna flyger förbi. 

Förra veckan var vi på återvinningcentralen båda dagarna som det var öppet. Vi har ju tagit ner lite mera träd på tomten, och då blir det ju en hel massa ris som ska köras bort.
Jag lämnade gamla däck med fälg på Vulken för att få på nya fräscha inför vintern. 
Drack kaffe på garaget med en kollega.

Gick på härliga promenader i solskenet.

Det känns bra att kunna erbjuda mitt barn mycket tid i friskluft. Det har äntligen blivit så pass kallt ute att vi kan använda åkpåsen igen, så nu har han den istället för höstkläderna. Det är ju så lättsamt att bara dra på mössa, väntar och ett par tjocksockar för att sedan lägga ner honom i åkpåsen. 

Vi åkte på sightseeing och hittade en plats som måste ha varit helt MAGISK på sin tid! Jag blev kär! Utsikten var magnifik, och de gamla ängarna fick mig att se betande kreatur för mitt inre. Varför övergavs det till att förfalla?


Ja, som du ser håller vi oss sysselsatta. Det är därför det ekar lite tyst här inne ibland.

Lev å må!


Kommentarer
Postat av: EvaH

Jisses så go han är, lille B!! ❤️

Svar: Ja det är han verkligen! Och han är så himla glad och tillfreds, för det mesta. 😄Bara han vill sova på nätterna igen så vore livet toppen! Tungt att bli väckt 7-8 ggr/natt😩...måste vara tänder på G igen.😞 Hoppas allt är bra med dig och er? Stora kramar! ❤
skogstroll.blogg.se

2017-10-25 @ 07:29:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0