Snö

I eftermiddag kom det lite snö, eller ja, det snöar fortfarande. Bernhard och jag gick ut innan det var dags att börja med middagen för jag ville se lille Bs reaktion. Det var med stor förundran han tittade på det vita som kom dalande från skyn.

Trälådan som Schenker så strategiskt placerat mitt utanför vår bro står kvar. Inte så lätt att flytta på en trälåda med den blygsamma vikten på runt 500 kg.
Jag tänkte att Bernhard borde vara stor nog att gunga nu, så jag satte gungan i carportsgluggen. Den blir inte blöt när den hänger under tak, och som Bernhard gillar att gunga i den. Tjohoo!
Inte så lätt att få till en skarp bild på mobilen, men till slut så...

Idag har vi varit på ungdomsgården, där medborgarskolan anordnar träffar för småbarnsföräldrar. Det är så kul nu när B och hans jämnåriga kompisar börjar vara mer aktiva och nyfikna på varandra.


Igår åkte vi till Skog där B har en kompis också. Vi blev bjudna på lunch och kaffe på det. Fikabröd hade vi köpt med oss från Kronans i Åsele. Så himla trevligt och mysigt! Så kul att lille B och lille M leker så  bra med varandra. 
Det lustiga är att B är så snäll med lille M, men är hopplös på att ska nypas och bitas och kivas med kompisarna i Åsele.

Det har med andra ord varit två fantastiska dagar med mycket socialt. Som vi har myst!

Lev å må!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0