Utveckling

Alltså herregud och kära nån så snabbt Bernhard utvecklas just nu. Varje dag gör han något nytt, och jag bara häpnar och vill skrika " STOPP! Stanna tiden!"

Han är Enormt uppmärksam på omgivningen just nu och lägger märke till Allt!

Här har han kommit på att det finns ett "handtag" i källarluckan. Den kan sysselsätta sig med i bra många minuter innan han ålar vidare över golven i jakten på något annat intressant.

Här hjälper han mamma att tömma diskmaskinen. När den väl är tom får man ta det som är kvar, hela korgen!

Gåstolen är han inte i så ofta dock, men när jag vill att han stannar i köket är den perfekt! Han kommer nämligen inte över trösklarna med den, hehe...

Nedersta lådan har han också hittat. I den finns det en massa spännande mått, vispar, soppslev, kavel m.m. 

Men, aj och oj så ont det gör när man är ordentlig och stänger lådan men glömmer att äkta på sina små fingrar!

Resan mot att börja resa sig har också börjat. Balansen är fortfarande lite si och så, tekniken behöver slipas, men det ser ut att kunna ske vilken dag som helst! 

Det märks verkligen på humöret att han är mer rörlig nu. Så otroligt glad och pratsam! Bernhard har verkligen varit frustrerad under sin kamp att börja röra sig framåt, som han kämpat, men inte kommit någon annan stans än bakåt, och därpå fastnat i hörn och under olika möbler. Men nu! En helt annan liten kille!

Det är verkligen med skräckblandad förtjusning man följer utvecklingen. Samtidigt som jag gläds åt allt, så kan jag i smyg önska att det inte gick så snabbt. Snart är han ju inte liten längre, min älskade son.

Annars är läget under kontroll, som det brukar vara. Fullt upp. Man har aldrig så mycket att göra, som när man är ledig (mammaledig). Håll igång!

Lev å må!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0