♡Aronsjö♡

Det var så sjukt grått och trist igår. Jag tycker att det har varit det länge nu, men igår påverkade det humöret, så då fick det bli en tur till Aronsjö. Oj så glad Bernhard blev när han fick syn på sina gammelmorföräldrar!

Mamma la pojken mitt på golvet och gick på toaletten. När jag kommer tillbaka ett par minuter senare så har den lille spjuvern backat in under sängen, haha.

Bernhard har nog kommit in i en utvecklingsfas nu igen, för huvvaligen så svårt han har att sova på dagarna nu. Han blir så himla trött, somnar en liten stund men vaknar relativt snabbt och är Så himla ledsen! Aptiten är normalt väldigt god, men nu upplever jag att frukost och middag är enda målen som han äter med hyfsad aptit, lunchen (amning) och mellanmålet (frukt) engagerar inte nämnvärt.

Humöret tryter också mer än vanligt, såklart, till följd av bristande sömn och aptit. Men, han blir väl sig själv igen om någon/ några veckor.
Mammig har han också blivit, påstår pappan. Jag vet inte, för jag är ju inte där just då, hehe.

Han är fin vår lilla kille. Så go och glad ändå på något vis, och rolig. Jag älskar att få vara med och uppleva dagarna med honom. Utvecklingen går så snabbt nu, så det gäller väl att passa på att njuta nu, för det finns ingen repeat-knapp.

Undra vad vi ska göra idag?
Mamman vill ta en långpromenad i alla fall, sedan är jag lur på att arrangera något med alla vackra höstlöv så jag kan ta några fina bilder med kameran på lille B. Ja, vi får se.

Lev å må!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0