Fullt upp idag med

Tänk att jag vaknade idag och hade noll och ingen tanke på vad dagen skulle innehålla. Jag tycker det är jättejobbigt att inte veta vad dagen ska innehålla, det kan göra mig sjukt stressad.

Bernhard somnade ovanligt lätt när jag drog ut lite på att lägga honom i vagnen och gå ut (han sover alltid ute i vagnen på dagarna).
De planterade sommarblommorna såg fortfarande hyfsade ut, men, dem kändes sjukt malplacerade till trädens höstskrud och rådande väder, så jag ryckte bort dem.
Pelargonerna satte jag om i krukor som jag ska ta in och bära ner i källaren under vintern.

Till helgen hade jag hoppats hinna ta ner gardinerna ute på bron. De passar inte heller in längre.

Baco och Jaana fick ett il

När jag började riva ur växthuset hittade jag dessa fem små tomater. Tänkte smaka nu till middagen.

Växthuset har tyvärr varit väldigt låg prioritet på denna sommar. Det har varit så sjukt mycket annat som har tagit tid och energi. Vi laddar om inför nästa sommar helt enkelt.

Bernhard verkar vilja ändra rutiner igen. Jag tycker aldrig att vi lyckas få till eftermiddagarna på ett fungerande sätt. Just idag ville han bums sova precis när det var dags att börja med middagen. Tur att vi hade satt pannkaka idag, och att jag hade förberett smeten, så det var bara att fixa med baconet och tjoffa in den i ugnen, för att sedan raskt amma och sova ner lille B.

Jo, vi har varit och skaffat lite ljung och enris idag också, men det visar jag någon annan dag när jag har hunnit pyssla klart och "gjort höst" ute.

Nu måste jag kolla till pannkakan.
Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0