God morgon

Jag inser att jag Alltid lyckas ropa "Hej" innan jag kommit över bäcken.

Det var två nätter som Bernhard sov så otroligt bra, och eftersom han (imorgon) är sju månader så inbillade jag mig att, yes, det är nu det vänder. 
Nej!
Nu är det två-tre nätter han har sovit Katastrof igen!
Jag kommer att jubla den natt jag får sova hela natten, för det har inte hänt på säkert nio månader. (Sista två månaderna av graviditeten var ingen höjdare heller med sömnen)

Här är han, lill-paltn'. Enormt fokuserad under okulärbesiktning av sin fina vita kanin. Att undersöka prylar sker nu med en aning större noggrannhet nu är tidigare. Det är så otroligt spännande när man får se och följa utvecklingen!

Både kaninen och pyjamasen är gåvor som han fick i samband med födseln, fast från olika familjer.


Här om dagen fick Bernhard ett brev, innehållande blöjkuponger och rabatter på en klädkedja! Det kändes som att öppna ett kuvert med guld! 
Lustigt nog hade jag spanat på ett ullunderställ till lille B hos den klädkedjan, så jag klickade hem det och ett par bodysar direkt. Så himla bra!

I lördags gick vi på PMU-loppisen här hemma, och där hittade jag två par byxor till B. Som nya, fast för bara 20 kr/st! Blir så glad när man hittar det som är fräscht och fint begagnat, så man inte alltid behöver köpa nytt. Det sparar ju dessutom en halv förmögenhet om man gör dessa fynd då och då.

Nej, Nu ska vi göra oss i ordning.
Idag blir det nog en tur ut i lingonmarker igen, fylla på förrådet mera.

Lev å må!


Kommentarer
Postat av: Fru Persson

Söt pojken 😍

2017-09-12 @ 19:33:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0