Hälge

Jag har försökt att läsa för lille B i omgångar under de sju månader han funnits med i mitt liv. Själv älskar jag ju att läsa och försvinna in i litteraturens underbara värld, och jag hoppas och önskar att även han ska uppskatta text, och allra helst tidigare än vad hans mamma började inse att det faktiskt finns Bra böcker också.

Så, efter maten prövade jag igen, att läsa för lille B, och upptäckte till min glädje att, han nu börjar uppskatta min tillgjorda röst vid läsandet. Vi läste ur några Helge-böcker som pappa Hans har, dem är ju fulla med färg och så, och även himla roliga för mamman att läsa. Så när jag skrattade åt böckerna, så skrattade Bernhard med (åt mig, tror jag) haha.


Han är ju så duktig på att sitta nu också, så då är det himla mysigt att mysa ner sig i soffhörnet tillsammans med en bok.
Stunden med läsning blir inte så lång för visso, men jag vill verkligen inte att han ska bli uttråkad och uppleva lyssnandet som ett "måste", utan jag hoppas han ska tycka att det är roligt, mysigt, spännande, positivt helt enkelt.

Vi, lille B, Jaana och jag har hunnit med en långpromenad idag också. Solen har ju lyckats bryta igenom det kompakta grå molntäcket som varit senaste veckan, så skönt! Som vi njöt!

Lev å må!
Nu tror jag lille B ska få bada lite, han ser taggad ut för att bada lite balja 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0