Feber

Lille B fick feber igår kväll. Jag är tämligen övertygad om att det beror på tandsprickning och att det ser ut att vara fler tänder på G. Det lyser vitt under tandköttet lite här och där.

Inatt har han sovit hela natten. Jag trodde att det skulle bli en jobbig natt, pga ovan nämnda anledningar, men icket. Han fick alvedon innan han åt kvällsgröten, och imorse var han het som en kamin, så då gav jag alvedon igen. Men nu har han ätit frukost med lika god aptit som alltid, så jag är inte speciellt orolig. Dessutom är han pigg trots feber, möjligtvis lite gnälligare, men det måste man ju få va.


Vi har fått börja att vika ihop vagnen också. Snabbt som en iller klättrar han upp i den! Och det gör han ju även om vi fäller ihop den, men OM han skulle falla, så blir ju fallet betydligt lägre om vagnen är ihopfälld.
Oftast finner vi honom i vagnen på kvällskvisten, när det börjar dra ihop sig för läggdags, då kryper han ner och ligger och snicki-snackar med sig själv. Han har så många roliga tungvrickande läten för dig, det låter så sött!


Sparkholken, ett annat mysigt "kryp-in" där man ofta finna honom. Här sitter han och filosoferar, grejandes med Duplo, eller så gömmer han saker här. Är snutten eller telefonen borta, då kollar man sparkholken.

Nu ska vi mysa lite, sedan går vi nog ut i solen en stund. Bernhard älskar när jag drar honom på boben, och friskluft är bara bra om man är lite krasslig. Så länge han inte anstränger sig bara. 
Väntar på att nattens kyla ska släppa lite. Men himlen är klar blå och solen skiner, så idag blir det en kanondag.


En av rådjursbockarna kikade förbi och tiggde lite potatisskal igår. De är så himla fina!

Lev å må!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback