-30

Alltså...va äre med denna kyla! Jag fryyyyser! Ge mig -5 grader, en värmande sol och härliga vårvinterdagar Nu!
Både igårmorse och nu imorse var det -30 grader! Det är ju inte ens kul!

Slut på gnäll.

Alltså, mitt lilla barn, han som alldeles nyss var en nyfödd liten bebis har hunnit fyllt ett år och stapplar omkring på ostadiga ben här hemma, tömmer alla skåp och lådor som han tar sig in i. Allt är sig likt med andra ord. Det är så himla läskigt mysigt att se hur snabbt han utvecklas. Saker och ting byter plats med en ofattbar hastighet här hemma. Det är vispar i tvättmaskinen, tåg i torktumlaren, toarullar på kontoret...you name it - och det är inte på sin plats. Haha.

Och mitt i röran sitter en liten Spjuver och ser totalt oskyldig ut. Det enda som vittnar om en dold buse, är blåmärken efter kraschlandning in i en säng, frivolt ur soffan efter brottningsmatch med cylinderkudden, och 100-tals fall ner till knästående när balansen sviker. 
Mamman får ha andan i halsen för jämnan...pust... 

Just i denna stund är han på rymmen med en termos. Surrar och "pratar" för fullt gör han också, så man hör åtminstone var han är, hehe.


Ja men ni ser ju, det är fullständigt bombnedslag. Jag är dock förvånad över att jag 99 gånger av 100 ser det som ett kärt besvär, men det måste ju vara för att det är Bernhard. 

Nu är det snart dags för smoothie, idag är den gjord på banan, päron och mango. Därefter ska lille B sova ute i vagnen ett par timmar.

Vi lever, som ni ser.
Jag ville väl mest avge ett livstecken. 

Lev å må.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback