Gles uppdatering

Vi har varit förkylda i snart två veckor nu. Det är sakta men säkert på väg åt rätt håll, men det har varit segdraget. 

Bernhard dras fortfarande med lite hosta och rosslighet. Främst efter att han sovit. Hans humör är lite bättre nu, och nu sover han som vanligt igen (tack och lov!). Nu vaknar han tidigare på morgonen också, oftast runt 06.30, så vi har börjat ha honom vaken lite längre på kvällarna för att se om vi kan få honom att sova till 07.00 igen, det känns mer lagom. Det märks att han blir äldre och behöver sova mindre nu.

Mitt bröst, det var en liten inflammation. Efter läkarbesök med konstaterande av existerande svullnad samt provtagning så fick jag inflammationshämmande utskrivet. På kvällen när jag satte mig för att läsa igenom bipacksedeln så såg jag att tabletterna innehöll laktos, så dem kan jag ju inte ta! Jaja, får begära recept på något annat på måndag tänkte jag. Men, till min stora lycka så har inflammationen dämpats av sig själv under helgen, och både svullnad och rodnad är nu borta. Skönt!

Om exakt en vecka fyller min älskade gosse ett år. 
På hans födelsedag och födelsetid kommer en lite speciell uppdatering om Bernhards första år. Där kommer jag publicera en del bilder ur våra fotoalbum, alltså bilder som ni aldrig har sett.
Så alltså, den 12/2, kl 23.22 publiceras inlägget.

Nu ska jag dricka en kopp kaffe och njuta av lugnet som råder när lille B sover. Ingen som nyps, bits eller luggar mig i håret på ett par timmar. Haha.

Hur är det med dig som läser?
Här du klarat dig från flunsan?
Jag hoppas ni får vara friska och krya!
Lev å må!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback