Nya paltor från Lindex

Tänk om man fick samarbeta med Lindex. De har ju verkligen helt fantastiska barnkläder inne nu! Men, det är väl till för alla stora fabulösa bloggare, haha, och inte något inlandstroll som jag. Man må ju veta sina begränsningar!

Hur som helst. Jag älskar Lindex! Dem har kläder till bra priser med tanke på att kvaliteten är god (tycker jag). Dessutom har de hållbara alternativ, till typ samma peng, och det är ju fenomenalt! 

Jag har precis hämtat ut ett paket med nya kläder till Bernhard. Han växer lite långsammare nu, men jag börjar tycka att det är väldigt opraktiskt med bodys på honom nu, och dessutom inbillar jag mig att det ska skava och bara obekvämt när han står upp allt mer och oftare.
Han kan fortfarande ha 86, men jag köpte 92. Dem kan han ha om man viker upp ärmar och ben lite.
Dessa är lite som favorit i repris. Han har ju en body med samma mönster som den svarta tröjan, och jisses vad han har fått ha den ofta! Jag älskar mönstret! Så nu när det kom t-shirts med lång ärm så kändes det självklart. Perfekta mönster till skogstroll som oss!

Han har en hel uppsättning med begagnade byxor i manchester som farmor kom med, men inga mjukisar eller tröjor fanns med bland dem kläderna, så därför är vi tvungna att komplettera lite. Så, då fastnade jag för dessa plagg. Bamse!
Bamse är ju världens starkaste björn. 
Visste ni att namnet Bernhard betyder "Stark som en björn"? 
Därför måste ju Bamse passa perfekt! Däremot har jag inte fått Bernhard att förstå att, är man stark - så måste man vara snäll också! (Han har bitit mig i hakan imorse så jag fått ett blåmärke!)
Ett par mjukisar, en långärmad t-shirt och en sweatshirt.


Det blev en solig och fin dag idag, och det var -19 på förmiddagen, men nu är det bara -10 och strålande sol! Så himla fint!
Bernhard ligger nerbäddad ute i vagnen och sover. 
Jag dricker kaffe och bloggar. 

Lev å må!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback