Snor och ont i bröstet

Jaha, så var man förkyld Igen! Bernhard också denna gång. Hann jag vara frisk en vecka?
Jag har nog aldrig varit förkyld så ofta som det senaste året! Helt galet!

Idag är det standard väder nummer två, blåsväder! 
Nummer ett denna vinter är snöande. För oj, så mycket snö vi har skottat här uppe i norr denna vinter! 

Just i denna stund sitter jag och sörplar i mig en vitamin-boost!
1 Banan, 1 päron, 1 kiwi, några kuber mango, 1/2 dl blåbär.

En till Bernhard och en till mamma.

Smaskens med smoothie, tycker en förkyld liten Bernhard.

Bernhard är som sin mor när det kommer till att vara förkyld, sur, grinig och totalt befriad från allt vad tålamod heter. Det är gnäll 3.0 här hemma om dagarna (mamman står för 2/3, haha). Suck.
Dessutom så sover han så himla dåligt med snuva och halsont/rossel (vilket jag kan förstå), men man blir ju så himla trött tillslut.
Tänk att så fort han börjat sova bra, så kommer en ny förkylning eller en jävla utvecklingsfas, och allt är upp-och-ner Igen.

Dessutom måste jag upp och träffa en läkare imorgon. Jag har fått så fruktansvärt ont i ett bröst (inte alls praktiskt med en bäbis på 11,5 månad). Jag slutade ju amma för drygt 6 veckor sedan, så det känns som att mjölkstockning går att utesluta. Dessutom har jag ju prövat det med, och detta känns helt annorlunda. Har dessutom en lätt rodnad och det känns varmt och lite svullet, så jag tror det är någon inflammation av något slag. Typiskt.

Ja, ni hör ju.
Tyvärr är det lite gnälligt från mitt håll idag. Snart ska Bernhard ut och sova, och då tänkte jag skotta bort de 3-4 cm snö som kommit, bränna lite energi. Allt brukar kännas bättre efter lite fysisk aktivitet.

Annars har vi det bra, det är egentligen dumt att klaga, även om jag lätt gör det med lite för lite sömn och lite krämpor just nu.
Det blir ljusare och ljusare för varje dag som går, och jag längtar Massor till vårsolens varma strålar, härliga promenader på älven och förberedelser av sommarens odlingar m.m.  Så härligt det ska bli med lite varmare tider...längtar !

Lev å må!
Hoppas du får bara frisk och kry, du som läser.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback