Måndag

Jag var nästan klar med inlägget, så stängdes appen ner och såklart sparades inte innehållet. Jag blir så trött....

Börja om från början....börja om på nytt...
Bernhard luskade ut hur man tänder och släcker pappas sänglampa imorse. Denna fantastiska upptäckt var tvungen att göras 1000 gånger till efter det, med samma nöjda min som på bilden. Älskade trollunge!

Mina dagar brukar börja med att jag vaknar av "Mamma!" Och sedan en 11,5 kg tung Bernhard över ansiktet/huvudet. Ljuvligt.
Därefter är det fullt ös fram till lunch-vilan.

Kunde han prata (annat än "Mamma", "Pappa" och "Bah" (hunden Baco), så kan jag lova att han hade sagt, "Titta Mamma! Jag har gjort ett kaos till dig att plocka upp!" (För trehundrasjuttioelfte gången idag)

Lunch
Sovdags

Trött Bernhard. Energisk, pigg och skällig hälleforsare.

Springer så benen knappt hinner med, haha. Hon älskar att vara lös.
Jag älskar att jag kan ha henne lös. 

Himla bra plogvallar nere på Trillen. Det är säkert bra utsikt därifrån.
Vi har mycket rådjur som spankulerar omkring i vårt område. Jag är så glad att hon ändå lyssnar och kommer när jag ropar, (annars hade jag inte haft henne lös såklart!) jakthund som hon ändå är.  
Men visst, ibland får hon något frispel och lyssnar sämre, då åker kopplet på. Jag ska inte behöva tjata på henne, utan hon ska lyssna direkt, annars kopplar jag henne. Men generellt sett går det bra och hon sköter sig.

Igår ville han inte sova efter promenaden. Trött och grinig blev han, föga förvånande. Så igår när min käre make kom hem från jobbet, räckte jag över lillen, klädde på mig, satte selen på jämthunden och tog en sparktur runt Söråsele med honom. Jag kom hem som en nyladdad och glad mamma igen. (Hunden var också nöjd och glad) haha.
Ibland behöver man bara få en liten paus.

Nu ska jag njuta av lugnet.
Så fort Bernhard vaknat så är vi bjudna till underbara fru Persson på Mellis.

Det lugnet blev kortvarigt...typiskt...haha...

Lev å må

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback