Barnbidraget ökar 200 SEK

Från och med denna månad ökar barnbidraget med 200 kronor per barn. Det är 200 kronor extra i månaden som jag önskar och hoppas att många väljer att lägga på sina barns framtid, dvs. sparande.

När Bernhard föddes så öppnade vi ett framtidskonto till honom. Där sparar vi en slant varje månad, och sätter in en större summa vid jul och födelsedag. Jag tror att det är Otroligt viktigt att spara till sina barns framtid. Att i den mån man kan, försöka ge dem en lättare start i vuxenlivet. Ett bidrag till första boendet, körkortet, bil, m.m. Att bli vuxen kostar pengar, och kan jag som förälder underlätta den delen för mitt barn, så vill jag göra det.

Så, framöver landar det 200 kronor extra på Bernhards framtidskonto, varje månad! Dessa 200 kronor extra kommer att göra Stor skillnad om 17-18 år, när Bernhard förhoppningsvis är så pass klok att han kan förvalta sina pengar själv.

Jag vill härmed uppmana andra föräldrar att göra detsamma, att spara mera. Även 50 kronor extra i månaden gör ju skillnad i långa loppet! Det kan göra stor skillnad för ditt barn när hen ska ut i världen på egna ben.

Spara mera!

Lev å må!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback