Bernhard-nytt

Bernhard är nu ca 13,5 månad gammal, och har bara under senaste veckan börjat med en massa nytt, en del av dem är ganska underhållande.

  • Han kan få för sig att gå baklänges, rätt som det är. Efter middagen idag började han gå baklänges i en cirkel, han klarade ett helt varv innan blöjan fick agera krockkudde.
  • Efter badet igår så ville han för första gången försöka att kamma sig själv. Gullighetsfaktorn blir ju maximal när armarna bara når till öronen.
  • Det har börjat krypa fram två kindtänder på vardera sida i överkäken, vilket leder till ett väldigt diffust och svårtolkat humör, tänk PMS gånger 1000!
  • Han ska borra in sig i mamman, gärna i armhålan eller mellan brösten (!?!) där han sedan börjar låta som en gris.
  • Mysigast av allt, han kommer relativt ofta och vill kramas och ge pussar (sådär med öppen mun ni vet?), mammahjärtat smälter!
  • För två veckor sedan hittade han något konstigt i sin mun, en Tunga! Den petade han på och drog i, med hulkande ljud som följd. Denna veckan har han hittat sina Ögonfransar! Wow, och dem kan man dra i! 
Jag har beställt skor till Bernhard som jag hoppas ska komma på måndag. Två par, ett par vinterkängor och ett par "vanliga". Egentligen hade han behövt skor tidigare, men jag har inte tagit mig iväg någonstans, och heller inte kommit mig för att mäta foten (som är så himla lätt på en aktiv ettåring). Och så kom ju magsjukan mitt i alltihop. Men, nu är det mätat och beställt.

Hittade Bernhard i kontorsfönstret där han stod och spanade på rådjuren nere i grannens trädgård.
Det är verkligen fina dagar nu! 
Och, det är vintermarknad här i Åsele i helgen! Den ska vi ut och kika på imorgon.

Lev och må!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback