Detta har varit en seg vecka, men nu är det fredag!

Alltså fy, så lång vecka detta blev. Jag skyller det på kylan, känner att jag blir så fruktansvärt begränsad av den, därför blir jag också sjukt less. 
Att ta bilen och åka och hälsa på någon är vansinne när det är så kallt, mest för att jag inte vågar utsätta mig för den risken när Bernhard är med. Det har varit -30 eller kallare, precis varenda morgon.
Jag måste införskaffa ett eget litet kök till lille Bernhard. Han är så himla förtjust i att vispa i grytor och bära runt på lock till kastruller och skopa upp diverse saker i decilitermåtten. 
Bernhard börjar nog också vara less på att vara inne så mycket. Han sover ju ute på dagarna, men det har varit i princip allt också. Annars brukar vi försöka ta oss ut för att åka pulka eller klappa hundar eller åka snövagga eller något annat skojsigt, men hur kul är det när det är svinkallt?

Igår efter bubbelbadet kom Bernhard på att han skulle klättra ner i leksakskorgen. Kanske hittar man någon ny leksak om man djupdyker riktigt?

Ursprungsplanen idag var egentligen att åka till Vilhelmina och bada, efter ett besök hos min morföräldrar. Det var egentligen fredagsplanen förra veckan, men då kom annat mellan. Och idag är det som sagt för kallt tycker jag.
Nu får kylan ge sig, mildare väder välkomnas!

Lev å må!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback