Helgen

I helgen har vi pysslat med diverse göromål samt städat. På lördagen skottade vi en väg till baksidan på carporten, där vi har vår skoterkälke. Skoterkälken är av äldre modell, så Hans tänkte bygga om draget så att den ska passa bättre bakom våra maskiner som är ganska höga bak vid draget.

Det har ju varit riktigt behagligt väder ute i helgen. Lite grått och lite snö har fallit, men hellre det än -30 grader!

Igår väntade vi främmande, så då hade vi ju äntligen en god anledning till att städa lite mer ordentligt här hemma. Skönt.
När det var dags för Bernhard att sova så tog vi med hundarna och körde ett varv runt söråsele.
Jaana fick också följa med. Annars brukar hon följa på promenader, och så brukar Baco få egentid när vi sparkar. Jag har säkert sagt det förr, men han är hemsk på att dra, så därför är han mest med på äventyr med mera fart.

Jag är medveten om att det är torsdag, och jag började knåpa med detta inlägg redan i måndags. All snö som dimper ner, och alla andra "måsten" sätter käpparna i hjulen för mera aktivt bloggande.

Igår kväll var det en himla pustande och stånkande på lille B, och tillslut blev jag så nyfiken att kolla vad han sysslade med. Jo minsann, han höll på att släpa in pappas matväska OCH skötväskan in till vardagsrummet, Samtidigt. Haha! Sötnöt.

Efter ett uppskattat bad åkte pyjamas på, och sedan var det uppvisning av mammans pannband.

Idag har jag skottat snö, igen. 
Jisses ett sådant snöande det är denna vinter.
Nu ska jag slappa tills Bernhard vaknat. Det blir pannkaka till middag idag. Får se om lille B vill äta det. Hittills har han ratat pannkaka, så det är väl till att vara redo med kalvsyltan annars, hehe.

Lev å må!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback