Rea överallt!

Bernhard och jag har varit till Lycksele idag, tanken var att fylla upp med lite handtvål och tandkräm, plus att jag skulle springa in på KappAhl och köpa en snygg sommarjacka till Bernhard. Men, så var det rea, på både KappAhl, Lindex och Team Sportia! Herregud, konsumptionshetsen visste inga gränser där ett tag.... 
Men det var bra, det slutade med att det blev lite andra "måsten" som jag egentligen hade tänkt avvakta en liten stund med.

En ny jacka var ett stort Måste. Höstjackan har verkligen varit bökig att få på sista veckorna. Jag köpte en skaljacka från Fix (Lindex), vind- och vattentät, så den blir nog bra.
Handskarna hittade jag på Team Sportia, valde att fortsätta med Hestra för att det har fungerat riktigt bra med dem han haft, som även de börjar vara små, men nu köpte jag en storlek större.

Pyjamasar! Jag har svurit ve och förbannelse över pyjamasoverallerna här hemma på sistone, så himla opraktiska sedan han blev större, framförallt sedan han började gå OCH utveckla en egen vilja. Den blå med hundar var även den på rea. Båda från Lindex.

Hittade även en vanlig blå bomulls t-shirt med lång ärm som jag tycker är så himla bra nu. 50 kronor gav jag för denna på Lindex.

Här är sommarjackan som jag har suttit och kikat på här hemma, den är vindtät och vattenavvisande. Jag tycker att denna var så himla snygg! KappAhl finns den på.

Jag hittade även två fina plagg Newbie på KappAhls rea, shortsen fick jag för 50 kr, och tröjan för 75 kr.  

Så, det var dagens fynd. 

Idag ska vi äta spagetti och köttfärssås till middag. Köttfärssåsen gjorde jag redan igår, så jag behöver bara koka pastan.
Igår gjorde jag fläsk med löksås och kokt potatis. Det var så himla länge sedan vi åt det, och jag förstår inte vad jag fick för mig som skulle prova en ny ingrediens i löksåsen. Det stod i receptboken att man kunde ha i mörkt öl, så det prövade jag, men näh! Usch! Det gör jag aldrig om! Nästa gång gör jag som jag alltid brukar, för det är baske mig godast!

Lev å må!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback