Skorna har landat

Wow, imorse var det -26,5 grader när lille B och jag klev upp, och nu är det +3,6 i solen, hur härligt är inte det!?

Bernhard och jag har varit uppe på byn och uträttat ärenden. Vi började på apoteket där jag köpte nya tandborstar till B. 
På väg till OKQ8 för att hämta ut paket sprang vi på fina och mysiga Amanda som kör för DHL, har nämnt henne förr, hon är alltid så himla glad och proffsig tycker jag! Ett bra ansikte utåt för arbetsgivaren. Jag gillade henne från första stund, och det var första gången hon var hit med ett skåp som jag hade beställt från Ikea. I alla fall, henne sprang jag på, så vi växlade en hel massa ord i solskenet.
Efter att ha hämtat ut paketet gick jag in på affären och sökte efter en välling som INTE är på fullkorn, eftersom B får magknip av det nu efter magsjukan. Jag hittade en sort, hoppas den är skonsammare. Majsvällingen dissar han efter att han blev bättre i magen.

Nu är jag hemma igen och tänkte visa er Bernhards första skor! Egentligen hade han kanske behövt dem redan för tre veckor sedan, men mina planer går ju aldrig i lås, men NU, äntligen ska han få springa omkring ute också, på egna ben.
Titta bara, hur fina är de inte!?
Vinterkängor från Kavat. Nu ska här åkas skoter och rultas runt på diverse äventyr!

Och så ett par "vanliga" skor, också från Kavat.
Jag hoppas verkligen att skorna kommer att passa så att de inte är alldeles för stora. Jag följde storleksguiden och la på tillväxtmån, 10-15 mm på de "vanliga" skorna, och 15-20 mm på kängorna, eller det gjorde som sig självt efter att jag mätat foten, la på tillväxtmånen och kikade i tabellen. Strl 22 blev det i alla fall.
(Ni kan ju fantisera ihop hur det såg ut och gick till när mamman försökte mäta foten på sin otroligt rörlige son. Det är inte det lättaste kan jag meddela.)

Kavat känns som ett bra märke, helt rätt i tiden med sitt miljötänk. Jag har hört så mycket gott om Kavat, och vill gärna att Bernhard ska få riktigt fina och bra skor att upptäcka världen utanför huset i.

Nu längtar jag tills Bernhard vaknar och jag får visa honom skorna, och se om han kan gå i dem.

Lev å må!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback