Vi påbörjar återhämtning...

Tror ni inte jag åkte dit på magsjukan i alla fall! Usch!
Bernhard är i alla fall pigg idag, första dagen, och jag är mycket piggare än igår, då jag var Helt knäckt. Att vara magsjuk och ta hand om en magsjuk men aktiv liten ettåring (som kräks och bajsar hejvilt) är ingen barnlek har jag blivit varse.

Jag hade helt ärligt föredragit att spendera denna veckan på det sätt jag hade planerat, istället för att torka kräks.
Planerna var att åka till Lycksele och köpa skor till Bernhard, och att vi imorgon skulle ha gått på en play date/ lunch med vänner. Det sket sig ju, bokstavligen.

Hur det än är, så är jag så oerhört tacksam för det väder vi har just nu! Igår var det +6 grader, strålande sol och så skön! Och även om jag mest låg inne så njöt jag genom det öppna sovrumsfönstret. Det är inte ofta jag har lagt mig och sovit en stund medans Bernhard sover middagsluren, men igår somnade jag i alla fall. 
Natten till idag har vi sovit som klubbade, så 05.10 väckte vi tuppen idag. Jag känner mig ändå mer utvilad än på länge, konstigt nog. Men att få sova Helt ostört i 9 timmar gjorde susen! Wow!
Det är en bra dag idag, även om vi fortfarande måste hålla oss hemma för att inte smitta. Nu ska vi äta frukost, och därefter se vad vi hittar på. Vi lär nog klä på oss och gå ut i solen.

Lev å må!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback