Soliga dagar, Bernhard edition

Hej!
Bernhard här.
Har norpat mammas telefon. Tänkte visa lite vad jag gör på dagarna, såhär innan jag ska börja i någon förskola. Jag vet inte vad det är, men det blir säkert kul.

Eftersom maskinerna är så nära hemmaplan nu, så åker vi ofta ut i skogen och hälsar på pappa på dagarna. Jag är djupt fascinerad av traktorerna, även om skördaren ibland kan vara lite läskig.

Och, det som är läskigt är bra att prova. Man kan ju hitta på att tycka om'et. Skördare är kul, i alla fall när man får sitta i pappas trygga knä.

Mamma mår mest gott i solen. Hon har blivit så himla brun de senaste dagarna! 

När jag inte vill sova så tar hon mig med i vagnen och vi går på upptäcksfärd. Titta ett sånt mysigt litet ställe vi hittade på en av våra promenader!

Efter att ha varit i skogen kan jag råka somna i bilen. Det är ju alldeles för spännande att vara i naturen, så vem tusan har ro att sova då!?

När vi kommit hem brukar jag få bada i min fina pool. Jag älskar vatten! Det är ju dessutom himla mysigt att bada ute i friska luften. Man kan passa på att springa runt nakenfis också, fast det får jag göra ensam. Undrar varför? 

Näh, nu ska jag ändra till engelskt tangentbord. Det är så himla kul när mamma upptäcker att jag ändrat inställningarna så att å, ä och ö saknas! Hehe.
Nästa gång tänkte jag prova att ändra språket på telefonen till arabiska, kan bli störtkul att se hur mamma löser det, hehe.

Hare' , nu ska jag leka i min sandhög!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback